Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@13:53:35 GMT

شهریه دانشجویان جامانده بهزیستی پرداخت می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۹۳۰۶

شهریه دانشجویان جامانده بهزیستی پرداخت می‌شود

به گزارش روز شنبه ایرنا از سازمان بهزیستی کشور،  فرشاد رضوانی خالدی افزود: مددجویان در ۲ گروه مشمولین دریافت کمک هزینه تشویقی دانشگاه‌های روزانه دولتی و دانشجویان دانشگاه‌های شبانه دولتی، غیردولتی و آزاد و سایر دانشگاه‌ها شامل این حمایت‌ می‌شوند اما تعدادی از جاماندگان به دلایل مختلفی شهریه برایشان واریز نشده است به‌طور مثال می‌توان کم یا زیاد بودن شماره حساب که شاید به اشتباه در سامانه دانشجویی بهزیستی وارد شده باشد، وارد کردن شماره حسابی به غیر از شماره حساب بانک رفاه و یا هر دلیلی که می‌تواند نقصی در پرونده یا همان سامانه دانشجویی ایجاد کرده باشد سبب شده باشد تا این دانشجویان مشمول دریافت شهریه نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: افراد دارای معلولیت با شدت متوسط، شدید و خیلی شدید، فرزندان شبه‌خانواده، امدادبگیر و انتقال یافته به زندگی مستقل که سن پذیرش آنها زیر ۱۶ سال بوده است، از پرداخت ۱۰۰ درصدی شهریه بهره‌مند می‌شوند.

معاون آموزش، پژوهش و ساختارهای سازمانی مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری بهزیستی کشور گفت: براساس رایزنی با صندوق‌های دانشجویی وزارت علوم و بهداشت مقرر شده است از بهمن ماه پرونده‌های با اولویت دوم پرداخت(افرادی که درصدی از شهریه را خودشان پرداخت می‌کنند) به صندوق‌های رفاه دانشجویی معرفی ‌شوند تا وام دانشجویی دریافت کنند.

خالدی، حمایت مالی دانشجویان تحت پوشش را دستاوردی بزرگ برشمرد و گفت: این مهم به منظور عملیاتی کردن سیاست‌های بهزیستی در زمینه توسعه خدمات عدالت‌محور با تکیه بر رویکرد مدیریت مشارکتی و پاسخگویی نظام‌مند به فرآیند ادامه تحصیل مددجویان اجرایی می‌شود.

استقرار سامانه پیشنهادات در بهزیستی دستاورد دولت سیزدهم

معاون آموزش، پژوهش و ساختارهای سازمانی مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری بهزیستی کشور،   یکی از عمده کارهای ریشه‌ای و راهبردی این معاونت را اجرای برنامه بازآفرینی ساختار تشکیلاتی برشمرد و گفت: این مهم با هدف بهینه‌سازی و اصلاح ساختار در راستای تحقق حداکثری ماموریت‌ها انجام شد.

خالدی درباره بازبینی و بهبود فرآیندهای خدمات کددار بهزیستی، تصریح کرد: در حال حاضر قریب به ۵۴ خدمت کددار مصوب سازمان امور اداری و استخدامی وجود دارد که در ۶ ماه اخیر موفق شدیم با همکاری حوزه‌های مختلف سازمانی، ۱۰ خدمت کددار را بازبینی و اولویت‌بندی کنیم.

وی، ادامه داد: استقرار و پیاده‌سازی سامانه پیشنهادات در سازمان بهزیستی کشور با هدف گسترش فرهنگ مشارکت و همکاری داوطلبانه همراه با تقویت روحیه شهروند سازمانی، مسئولیت‌پذیری و همچنین ارج نهادن به ایده‌های نوین و خلاقانه پرسنل از دستاوردهای ما در دولت سیزدهم است.

خالدی، افزود: در حال حاضر کمیته مرکزی نظام پیشنهادات در ستاد و استان شکل گرفته است و در مجموع ۶۱۴ پیشنهاد واصل که از این تعداد بعد از بررسی در کمیته‌های تخصصی ۲۴۸ عنوان مورد پذیرش قرار گرفت و نهایتاً ۵۲ عنوان ایده که مترقی برنامه‌های فعلی هستند، تائید شد.

معاون آموزش، پژوهش و ساختارهای سازمانی مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری بهزیستی کشور از تشکیل بانک پژوهش‌های بهزیستی در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ برای اولین‌بار خبر داد و گفت: ۵۷۵ عنوان طرح پژوهشی در این بانک وجود دارد که PDF بالغ بر ۱۷۷ پژوهش‌ تاکنون بارگذاری شد.

 بر اساس این گزارش، در حال حاضر قریب ۲۳ هزار دانشجو در سامانه دانشجویی بهزیستی کشور ثبت‌نام کرده‌اند.

برچسب‌ها شهریه دانشجو سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهریه دانشجو سازمان بهزیستی کشور شهریه دانشجو سازمان بهزیستی کشور بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه

ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، درباره ارزیابی از نحوه برگزاری این جشنواره به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: انجام هیچ کاری بدون عیب امکان پذیر نیست، این جشنواره در نوع خود توانسته بیشتر دانشگاه‌های سراسر کشور را به دور خود جمع کند و همین امر اقدام مثبتی تلقی می‌شود؛ چراکه دانشجویان بدون ترس از قضاوت آثار خود را به جشنواره ارسال کرده‌اند.

وی افزود: خیلی از فیلمسازان بزرگ فیلم‌های خود را به جشنواره نمی‌آوردند و شاید ارزیابی آثارشان باعث می‌شود تا به غرورشان بربخورد، اما دانشجویان در فضای دوستانه و گرم دور هم در این جشنواره جمع شدند و همین موضوع خودش هنر می‌خواهد.

شمسایی بیان کرد: گاهی اوقات اصل رویداد از خود محتوی می‌تواند مهم‌تر باشد، آنچه که در حوزه مطبوعاتی پیگیرش هستیم این است که اکنون بدنه مطبوعاتی کشور نیاز به خون تازه دارد؛ چراکه با گسترش رسانه‌ها طرف هستیم و ۱۳ هزار و ۵۰۰ رسانه داریم.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گفت: بنگاه‌های بزرگ مطبوعاتی در قالب‌های مختلف داریم که نیازمند نیرو هستند؛ چرا که مهم‌ترین سرمایه را نیروی انسانی تشکیل می‌دهند، البته شاید این موضوع در خیلی از فضا‌ها شعار تلقی شود، اما در مطبوعات یک اصل به شمار می‌آید؛ چون خبرنگار تولید کننده است و اگر نباشد چه کسی می‌خواهد صفحات خبرگزاری و روزنامه نگاری را پر کند؟

شمسایی اضافه کرد: جشنواره نشریات دانشجویی اتفاقی است که از آن دانشگاه و مطبوعات و وزارت علوم و وزارت ارشاد سود می‌برند و این جشنواره برای وزارت علوم دانشجوی پرسشگرتر و فعال‌تر و پیگیر و حساس به مسائل امور زمانه به همراه خواهد داشت.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی ادامه داد: برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی در حوزه وزارت ارشاد برای دانشجویان شاید از روی تفریح باشد، اما همینکه مزه ذوق و شوق فعالیت در رسانه زیر دندون دانشجویان رود و لذت آن را بچشند، می‌توانند وارد حوزه رسانه شوند و نتیجه آن برای اصحاب رسانه منفعت به همراه خواهد داشت و باعث رونق بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • بهزیستی باید آسیب‌های نوظهور و پررنگ را شناسایی کند
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • رویکرد اصلی دولت حل قاعده‌مند مسئله حقوق و دستمزد است
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش