Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@17:45:57 GMT

اقدامات سازمان بهزیستی در زمینه شهریه دانشجویی در سال ۹۹

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۳۸۰۶

اقدامات سازمان بهزیستی در زمینه شهریه دانشجویی در سال ۹۹

سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور عملکرد سازمان بهزیستی در زمینه شهریه دانشجویی در سال ۹۹ را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، مجید رضازاده در خصوص عملکرد سازمان بهزیستی در زمینه شهریه دانشجویی در سال ۹۹ بیان کرد: یکی از دستاوردهای سازمان بهزیستی در سال 99 ساماندهی امور مربوط به دانشجویان تحت پوشش سازمان بود؛ افرادی که معلول هستند و یا به دلایل دیگری تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند از جمله فرزندانی که تحت سرپرستی سازمان‌اند و یا زنان سرپرست خانوار و فرزندان معلول که دانشجو هستند امور مربوط به دانشجویی‌شان ساماندهی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: یکی از بهترین راهکارهای توانمندسازی افراد و خروج از چرخه ناتوانی و رساندن به سطح دسترسی و توانمندی مناسب این است که سطح سواد این عزیزان بالا بیاید و از این طریق بتوانند به مناصب و شغل‌های مختلف دسترسی‌ داشته باشند لذا موضوع، موضوع مهمی بوده است که سازمان بهزیستی سالهاست به آن پرداخته است. 

رضازاده گفت: طی سال گذشته این موضوع به صورت مطلوب ساماندهی شد. به این ترتیب که با جلسات مختلفی که با دانشگاه آزاد داشتیم توانستیم بدهی‌مان را پرداخت کنیم و بخش قابل توجهی مسائل و مشکلات حل شد.

وی یادآور شد: اما برای اینکه بتوانیم پرداختی‌های مناسبی داشته باشیم و امور دانشجویان را سر و سامان دهیم نیاز بود سامانه‌ای داشته باشیم و با دقت و کیفیت بالاتر و سرعت بیشتر بتوانیم امور دانشجویان‌مان را انجام دهیم به همین دلیل سامانه دانشجویی راه‌اندازی شد؛ همکاران در معاونت فناوری این کار را انجام دادند به این ترتیب که هر دانشجویی باید وارد سامانه می‌شد و اطلاعات خود را بارگذاری می‌کرد، ما نیز در دسترسی مختلفی که داشتیم، با بانک‌های اطلاعاتی مختلفی که داخل و خارج سازمان بود اطلاعات را تایید می‌کردیم و افراد در دسته‌بندی‌های مختلف قرار می‌گرفتند.

به گفته سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور، افرادی که قانونا موظف بودیم برای آنها آموزش عالی رایگان فراهم کنیم (معلولانی که دارای درجه معلولیت متوسط، شدید و خیلی شدید بودند و 7 دهک پایینی بودند) و البته فرزندان تحت سرپرستی سازمان در اولویت یک پرداخت بودند و مابقی افراد تحت پوشش، در اولویت دو ما قرار داشتند و ما براساس بودجه باید تصمیم‌گیری می‌کردیم که تا چه میزان باید شهریه این افراد را پرداخت کنیم. 

رضازاده با بیان اینکه با راه‌اندازی سامانه و ثبت‌نام آمار دقیق‌تر شد گفت: با بررسی بودجه‌ای که داشتیم و از این طریق آمار اضافه‌ای که کاهش پیدا کرد توانستیم علاوه بر پرداخت اولویت یک به صورت صد درصدی، شهریه همه افراد تحت پوشش را به شرط اینکه در سامانه ثبت نام و مدارکشان را بارگذاری کرده باشند به طور صددرصد پرداخت کنیم. استثنایی که وجود داشت در مبالغی بود که نرمال نبود و عدد و رقم‌ها بالا بود و آنجا هم اولویت یک به صورت صد درصد پرداخت شد و اولویت دو براساس مقطع تحصیلی دسته‌بندی شدند؛ افرادی که در مقطع دکترا تحصیل می‌کردند تا سقف 10 میلیون تومان، افرادی که در مقطع فوق لیسانس تحصیل می‌کردند تا سقف 7 میلیون تومان و فوق دیپلم و لیسانس نیز در سقف 5 میلیون تومان را پرداخت کردیم، بنابراین توانستیم وضعیت دانشجویی را ساماندهی کنیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی معلولان سازمان بهزیستی تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۳۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره طرح آمایش آموزش عالی گفت: طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم و سعی می‌کنیم که از این به بعد توسعه براساس نیاز باشد و هر رشته‌ای که تأسیس می شود دارای پیوست اشتغال باشد و دانشگاه‌هایی که با کمبود دانشجو مواجه هستند و یا ظرفیت آن‌ها کاهش‌یافته، سعی می‌کنیم آن‌ها را یا تغییر رویکرد داده و اولویت‌های آنها را تغییر دهیم یا این‌که با برخی از دانشگاه ادغام کنیم.

وی درباره این سوال که در سال ۱۴۰۲ تسهیلات بانک مرکزی در رابطه با ارز دانشجویی به چه صورت بود افزود: خوشبختانه دکتر فرزین (رییس کل بانک مرکزی) در زمینه ارز دانشجویی بسیار با سخاوت برخورد می‌کنند و خود پیشنهاد ارائه می کنند که برای تسهیل تخصیص ارز دانشجویی چه کارهایی باید انجام شود و ما در این زمینه مشکل نداریم.

وزیر علوم درباره راه اندازی شعب دانشگاه های ایرانی در عراق نیز افزود: دانشگاه‌های بزرگ ما با مسافرت‌ها و بازدیدهایی که داشته‌اند با دانشگاه‌های مطرح عراق توافق‌نامه های امضا کرده‌اند و درحال تأسیس شعب هستند دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران و برخی از دانشگاه شهرستانی، خوشبختانه در این زمینه اتفاقات خوبی افتاده است در وزارت بهداشت نیز قبلاً نظیر آن اتفاق افتاده بود.

کد خبر 6100560

دیگر خبرها

  • قانون‌گذاری هوش مصنوعی اولویت مجلس نیست/ باید خط قرمزها روشن شود
  • ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو
  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • بهزیستی باید آسیب‌های نوظهور و پررنگ را شناسایی کند
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • دهقان: دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه نشده است
  • رویکرد اصلی دولت حل قاعده‌مند مسئله حقوق و دستمزد است
  • دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه شده است؟
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند